Siemen van der Meulen | Zorgconsulent en casemanager
15520
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15520,bridge-core-3.1.1,everest-forms-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Zorgconsulent

Centrum voor Consultatie
en Expertise (CCE)

Externe zorgconsulent
/ casemanager

Jarenlange ervaring in de gezondheidszorg

Al ruim 15 jaar werk ik als zelfstandig zorgconsulent en casemanager voor het CCE (Centrum voor Consultatie en Expertise). Regelmatig word ik ingezet voor onder meer:

 

 – teambegeleidingskwesties
 – leider van panelgesprekken met familieleden
 – intervisiebegeleiding
 – begeleiding bij communicatievragen rondom een cliënt, familie en personeel
 – meerzorgaanvragen van instellingen.

 

Mijn coachende en begeleidende vaardigheden komen als zorgconsulent uitstekend van pas. Door mijn jarenlange werkervaring in de gezondheidszorg, onder andere als docent en leidinggevende, ben ik bekend in veel takken van de zorg. Waaronder de (forensische) psychiatrie, ouderenzorg, huisartsenzorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, ziekenhuiszorg en psychogeriatrie.

Sterk in observeren en analyseren

Vanuit mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg kan ik goed observeren en analyseren. Ik ga in gesprek met de zorgprofessionals en ben benaderbaar en laagdrempelig. Ik kijk graag hoe er gewerkt wordt op de werkvloer. Welke belangrijke zaken hebben de professionals op papier gezet? Waar werken ze mee? Vanuit die achtergrond werk ik heel praktisch en bekijk ik wat ik kan toevoegen vanuit mijn expertise.