Werk jij ook met mensen?

Ik ben in mijn leven altijd op zoek naar hoe ik me ontwikkel in mijn werk of hoe ik dingen het beste aan zou kunnen pakken. Soms vanuit de overtuiging dat iets beter kan. Soms vanuit teleurstelling (in mezelf of anderen), onzekerheid (doe ik het wel goed), of voldoe ik wel aan eisen van anderen?

We kennen allemaal de behoefte om met een ander te praten over onze drijfveren en wie of wat we ‘zijn’ of zouden willen zijn. Heb jij de mogelijkheid om hierover te praten met belangrijke anderen in je omgeving? Soms is het prettig om met iemand te praten die niet bekend is voor je.

Kernwaarden (belangrijke waarden voor jou) zijn soms een beetje onderop geraakt door de drukte van alledag en de erosie van het leven. Op welk spoor zit je en hoe verhoud je je tot de belangrijke vragen van het leven? 

Onze professionele identiteit blijft in ontwikkeling en vraagt om onderhoud en aandacht. Daarnaast ben je ook gewoon mens met een eigen identiteit en veel verschillende rollen zoals, dochter, zoon, moeder, vader, vriend(in), mantelzorger, steunpilaar en nog eindeloos veel meer. Hoe verhoudt zich wie je bent tot je rol als professional, hulpverlener, docent of leidinggevende? 

Top