Professionele Identiteit

‘’Professionele identiteit is een begrip dat Manon Ruijters (2018) uitwerkt: dat wat je onvervreemdbaar je kleur geeft op de verbinding van: wie je bent (persoon), het werk dat je doet (professie) en de context waarin je dat vormgeeft’’.

Als begeleidingskundige kan ik je ondersteunen in het bewustwordingsproces met betrekking tot je kernwaarden en je professionele identiteit. Ik kan een stuk met je mee lopen en je helpen met de vragen en de onderwerpen die je meeneemt. Neem vrijblijvend contact met me op. Tijdens een eerste kennismaking kijken we samen naar je vragen, kunnen we kijken of we bij elkaar aansluiten en hoe we aan het werk gaan. Dat kan in gesprek zittend aan tafel, wandelend, iets visualiseren, een opstelling neerzetten, een rollenspel, of een andere vorm die bij je past.

B E L A N G R I J K

Supervisie en coaching is hard werken. Je bent dan wel op mijn website beland maar misschien heb je er nog helemaal niet zoveel zin in om in actie te komen.

Besef dat contact met een objectieve buitenstaander ook gewoon kwaliteitstijd mag zijn. Iets waar je naar uit kunt kijken en van kunt genieten. Tijd voor jezelf over jouw thema’s waarin ik je bevraag en met je meedenk.

Gun jezelf die tijd. 

Top