Siemen van der Meulen | Individuele begeleiding
15510
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15510,bridge-core-3.1.1,everest-forms-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Individuele begeleiding

Vind ruimte voor groei

Leer kwaliteiten
beter inzetten

Zicht op vaardigheden
en kwaliteiten

Meer werkplezier,
meer voldoening

Ruimte creëren voor groei

Soms zit je in je werk op een dood spoor. Of je voelt dat er dingen wringen. Als coach luister ik jouw vraagstukken goed aan en haal ik naar boven waar jouw ruimte voor groei zit; als professional en als mens. Samen gaan we aan de slag. We praten en we doen oefeningen, sommige vanuit beweging. Want je lichaam vertelt altijd de waarheid. Non-verbaal is er ook veel te ontdekken. Je zult merken dat ander gedrag laten zien, beter lukt als je je gedrag oefent. Individuele begeleiding gaat over zaken die wezenlijk zijn voor jou, ook al heb je dat misschien nog niet helder voor de geest. Als coach laat ik jou zélf ontdekken hoe je je kwaliteiten beter kunt inzetten. Met als resultaat: meer plezier in je werk en meer voldoening. Ik ben tevens een bij de LVSC geregistreerde supervisor, wat voor sommige opleidingen een basisvoorwaarde is.

Zicht op je vaardigheden en kwaliteiten

Coaching of supervisie is voor mensen in het begin soms spannend. Eenmaal aan elkaar gewend, zul je merken dat het fijn is en kwaliteit oplevert waar je mee verder kunt. In je werk en als persoon. Als coach hou ik jou scherp en stel vragen die je aan het nadenken zetten. Misschien geef ik je weleens een huiswerkvraag mee. Gaandeweg krijg je zicht op de vaardigheden en kwaliteiten die je al hebt en die je wilt ontwikkelen.

Zo ga ik te werk

Als coach of supervisor denk ik met je mee zonder oordeel. Ik stel vragen, luister en breng verdieping aan. Mensen ervaren mij als rustgevend, oplettend en scherp. Door mijn kennis en ervaring voel ik aan wat belangrijk is om naar voren te halen. Daarbij stem ik goed af op wat goed werkt voor jou en waar jij wat aan hebt. Ik ben aanspreekbaar en sta open voor je verhaal. Het gaat om jou, zelf neem ik niet veel ruimte in als het niet nodig is. Ik sta naast je en trek een tijdje met je op. Daarbij werk ik zowel methodisch als gevoelsmatig en intuïtief.